Du er sjefen i eget liv og egen bedrift

Har du noen gang tenkt over at du har enormt mange muligheter til å påvirke livet ditt? Om du er fornøyd med hvordan livet ditt er - fortsett med det du gjør! Om du er misfornøyd - skift kurs da vel! 

Slik som vannet ligger åpent på dette bildet, er det lett å styre dit man vil - såfremt man har satt kursen. 

Hvilken kurs velger du?
Slik er det for de bedriftene jeg hjelper også. Sammen setter vi kursen for hvor vi vil at bedriften skal dra, og så jobber vi ut en plan for hvordan vi skal komme oss dit. For noen er kano riktig fremkomstmiddel, andre vil ha påhengsmotor. Noen vil seile, andre vil svømme.

Finn din kurs
Noen bør være på Instagram, Facebook eller YouTube, andre bør holde seg unna sosiale medier, fordi for dem skaper det ikke noe verdi for bedriften. Noen bør poste en gang i uka, noen tre ganger om dagen. Alt dette er ting jeg jobber med som jeg synes er utrolig spennende.

Nå når 2020 starter så skal jeg hjelpe bedrifter med både å finne sin kurs, men også sin stemme og å jobbe mye mer strategisk med innholdet sitt i sosiale medier. Les gjerne mer om hvordan jeg skal gjøre det her. Jeg gleder meg utrolig mye. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.